--> У Луцьку хочуть реконструювати і добудувати торговий дім | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть реконструювати і добудувати торговий дім

0
-3
У Луцьку хочуть реконструювати і добудувати торговий дім
У Луцьку на вулиці Володимирській хочуть реконструювати і добудувати торгове приміщення.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції «Будівлі з приміщеннями аптеки, бару, пункту побутового обслуговування населення та «Пункту побутового обслуговування населення» під «Будівлю з приміщеннями бару, аптеки, магазинів, пункту побутового обслуговування населення» на вулиці Володимирській, 20 затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради від 2 вересня.

Замовником виступив громадянин Олександр Смолич. Цільове призначення ділянки площею 0,0661 гектара, що перебуває у приватній власності: комерційного призначення, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, вид використання ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Гранично допустима висотність будівлі становить 13,6 метра, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 70%. Мінімально допустимі відстані від об’єкта до існуючих будинків та запроектованих будівель та споруд на суміжних територіях – 9 метрів.

Планувальні обмеження санітарно-гігієнічного характеру та природоохоронного характеру – санітарно-захисна зона виробничих об’єктів 1-3 класів шкідливості, другий пояс зони санітарної охорони водозаборів Луцького родовища підземних вод.

Існуюча мережа каналізації з північно-східної сторони, що потрапляє в зону будівництва, підлягає перенесенню, згідно з проектом, погодженим з власником мережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні