З львівської колонії втекли двоє небезпечних злочинців

0
0
З львівської колонії втекли двоє небезпечних злочинців
З виправної колонії на Львівщині 3 вересня скоїли втечу двоє засуджених, які, за даними поліції, можуть рухатися в напрямку Києва.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці голова ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, пише УНІАН.

Як повідомляється, ув’язнені, які скоїли втечу, були засудженні за зґвалтування і розбій та виготовлення наркотичних засобів.

«3 вересня з Миколаївської колонії №50 Львівської області - втекли засуджені: Бортовенко Віталій Андрійович 1999 року народження, житель Києва, засуджений у 2017 році за ст. 153 ч.1 (задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ст. 187 ч.1 (розбій). Прикмети: низький до 170 см., волосся світло-русяве, очі - сині, татуювання на лівій руці: надпис «золото» і на правій руці надпис «золото», на пальцях лівої руки цифри - «1» «9» «9» «9». Дмитрук Павло Васильович 1992 року народження, житель Житомирської області, засуджений у 2019 році за ст. 309 ч.2 (незаконне виробництво наркотичних засобів). Прикмети: низький до 170 см., волосся чорне, очі - карі, татуювання правій руці: «тюрьма - наука из наук и мир жесток и гонор»», - зазначається у дописі Зінкевича. Мешканців області закликають сповістити про можливе місце перебування втікачів і повідомляють, що за наявною інформацією, зеки-втікачі замовляли таксі з Миколаєва на Київ і ще в кілька напрямків, однак від поїздки відмовилися. «Фірмам таксі інформацію надано і попереджено. По області працює поліція і просить зупинитися транспортні засоби і перевіряє на наявність даних осіб, громадян просять з розумінням поставитися до даних заходів», - зазначається у повідомленні.

Довідка. Миколаївська виправна колонія (№50) знаходиться у селі Заклад Миколаївського району Львівської області. Колонія мінімального рівня безпеки, із загальними умовами тримання (для тримання чоловіків, засуджених до позбавлення волі на певний строк).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні