Атовець Руслан Кашаюк з Волині готується до «Ігор Нескорених». ВІДЕО

0
1
Атовець Руслан Кашаюк з Волині готується до «Ігор Нескорених». ВІДЕО
14-го вересня в Києві відбудеться національний етап «Ігор Нескорених».

Доброволець батальйону «Айдар» Руслан Кашаюк нині активно готується до змагань, про це розповіла його наставниця – золота медалістка минулого року Майя Москвич, - пише Суспільне.

Влітку 2014-го року Руслан Кашаюк добровольцем пішов на Схід. Служив у батальйоні «Айдар» до поранення. Комісували його в червні 2015-го. В зоні АТО, каже, був другим номером снайпера. Тому тут, у мирному Луцьку, його привабив цей вид спорту.

«Я зрозумів, що тут можу свій негатив вистріляти. Цих дві години я живу тільки тут і все відходить на другий план. Я багато говорив хлопцям: приходьте. Бо воно справді допомагає».

Руслан Кашаюк каже, що вперше у житті спортивний лук взяв у руки на початку цього літа, коли познайомився з Майєю Москвич. Тоді і зацікавився стрільбою. Нині, розповідає, тренується тричі на тиждень по 2 години: відпрацьовує техніку стрільби з луку.

Майя Москвич розповіла, що це єдина секція стрільби з луку в Луцьку. Ідею її створити озвучили цьогоріч в кінці квітня. Зорганізувати змогли за 3 місяці. Зі слів Майї інвентар дуже скромний. Мають 5 любительських луків. Є проблема із місцем тренування. Майданчик, де займаються луцькі лучники, для цього не пристосований. У довжину - 18 метрів замість необхідних 75-ти і необгороджений. В дощ на ньому займатися не можна. Тому нині шукають для тренувань приміщення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні