--> Випускники волинського вишу можуть отримати по 10 тисяч грошової допомоги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Випускники волинського вишу можуть отримати по 10 тисяч грошової допомоги

0
7
Випускники волинського вишу можуть отримати по 10 тисяч грошової допомоги
По 10 тисяч гривень одноразової грошової допомоги можуть отримати випускники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які підуть працювати педагогами в навчальні заклади.

Про це з посиланням на фейсбук-сторінку вишу інформує «Волинь-online».

Одноразову адресну грошову допомогу в розмірі п’ятикратного прожиткового мінімуму (10 000 грн) можуть отримати випускники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які підуть працювати педагогами в навчальні заклади.

Таку допомогу можуть отримати випускники, які:
навчались за державним замовленням (денна форма навчання);
здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю;
до 30 вересня укладуть договір щодо працевлаштування на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах.

За детальною інформацією для отримання одноразової адресної грошової допомоги випускникам звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Тетяни Кулик (тел.: 0999351125).

У разі відмови випускника стати до роботи, відповідно до укладеного договору щодо працевлаштування на посаді педагогічного працівника у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, звільнення його з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, звільнення за угодою сторін або з ініціативи працівника упродовж трьох років від початку роботи в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, одержувач допомоги зобов’язаний повернути отримані кошти у заклад вищої освіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні