Двоє лучан стали володарями Суперкубка України з гандболу

0
-4
Двоє лучан стали володарями Суперкубка України з гандболу
Двоє лучан стали володарями Суперкубка України з гандболу. Це асистент головного тренера запорізького клубу «Мотор» Ростислав Ланевич та гравець Владислав Паровинчак.

Про це написав у фейсбуці журналіст Андрій Собуцький.

«Вітаю щиро та пишаюся, що з вами знайомий», – пише автор.

Довідково.
Новий сезон в чоловічій гандбольній Суперлізі України стартував з розіграшу національного Суперкубка. На цей трофей за всю історію його існування претендують ті самі команди – два запорізькі клуби «Мотор» та «ZTR». Всі попередні рази трофей залишався у «Мотора». Традицію зламати не вдалося. «Мотор» здобув впевнену перемогу (29:21) і уп’яте поспіль заволодів почесним трофеєм.

Ростислав Ланевич народився 23 січня 1978 року на Волині. Один із засновників команди з пляжного гандболу «Волинь-Луцьк» (2001 г.). Виступав за команду «Волинь-Луцьк». З 2001 року – тренер-викладач Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Майстер спорту України з пляжного гандболу, заслужений тренер України з пляжного гандболу. У 2015 році вихованці тренера Юрій Шамрило і Владислав Паровинчак завоювали бронзові нагороди Чемпіонату Європи з пляжного гандболу (Льорет-де-Мар, Іспанія), після чого Ростислава Ланевича удостоєно звання «Заслужений тренер України». З 2016 року – асистент головного тренера кадетської збірної України з гандболу; головний тренер ГК «ЗНТУ-ЗАБ». 2016 року ГК «ЗНТУ-ЗАС» під керівництвом Ростислава Ланевича став бронзовим призером чемпіонату України серед чоловічих команд Суперліги.

Гравець Владислав Паровинчак поповнив лави «Мотора» нещодавно. До того виступав за ГК «ЗНТУ-ЗАС».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні