Зловили підлітків, які залишали у місті «закладки» наркотиків

0
-4
Зловили підлітків, які залишали у місті «закладки» наркотиків
У Києві повідомлено про підозру двом місцевим мешканцям 18 та 19 років, які займалися збутом наркотичних речовин через так звані "закладки".

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

"26 серпня 2019 року при здійсненні чергової "закладки" працівники поліції затримали молодиків у столичному парку та вилучили у них під час особистого обшуку 57 зав’язаних згортків з наркотичною речовиною", – йдеться в повідомленні.

Встановили, що підозрювані у пошуках роботи натрапили в інтернеті на оголошення про можливість заробітку до 20 000 гривень у місяць за розкладання на території столиці наркотичного засобу канабіс.

Прагнучи легкого заробітку, як вказано, хлопці погодились на виконання сумнівної роботи.

"Дії молодиків кваліфіковані за ч.2 ст.307 КК України, як незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, вчинене за попередньою змовою групою осіб", – зазначається в повідомленні.

Окрім того, організаторів нелегального бізнесу встановлюють.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні