Як прощалися із загиблими під час обвалу будинку в Дрогобичі. ФОТО. ВІДЕО

0
-6
Як прощалися із загиблими під час обвалу будинку в Дрогобичі. ФОТО. ВІДЕО
У Дрогобичі поховали 7 мешканців, які загинули під час обвалу будинку на вул. М.Грушевського, 101/1.

Зокрема, сотні дрогобичан у п`ятницю, 30 серпня, зійшлися до храму Спаса на вулиці Стрийській, де відспівали 5 із 8 загиблих. Ще одну загиблу відспівали у храмі УПЦ Московського патріархату на вул. Трускавецькій, пише "WestNews".

Нагадаємо, 28 серпня о 02 годині 46 хвилин у м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101, у чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку сталося руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх (причина встановлюється). Будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання.

Відтак, Дрогобич попрощався із 79-річною Катериною Горняк, 80-річною Євгенією Нищук, 42-річним Валерієм Пилипцівим, 64-річною Валентиною Джуринською і її двома онуками 21-річною Анною Груздєвою та 5-річним Давидом Стахівим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:Трагедія на Львівщині: під завалами будинку знайшли тіла ще 8 загиблих, серед них дитина.

Разом із громадою та родичами загиблих на похороні були присутні міський голова Дрогобича Тарас Кучма та заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні