Немовля померло в реанімації: 60-річний водій збив чоловіка з дітьми

0
17
Немовля померло в реанімації: 60-річний водій збив чоловіка з дітьми
У місті Стрий Львівської області автомобіль збив чоловіка з двома дітьми, в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула дитина.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

Повідомляється, що аварія сталася вчора, 30 серпня. Попередньо встановили, що водій автомобіля Volkswagen Т5, 60-річний житель міста Моршин, збив 40-річного місцевого жителя та двох його неповнолітніх дітей.

Постраждалих пішоходів доставили в лікарню. Чотиримісячний хлопчик помер в реанімаційному відділенні медзакладу. У дворічної дівчинки і чоловіка діагностовано тілесні ушкодження. У дитини - струс головного мозку, забої губи і лобової області. У батька дітей - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та інші травми.

Правоохоронці затримали винуватця ДТП. Поліція продовжує встановлювати обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні