Що зробили у луцькому «Базиліку», аби знову відкритися

1
10
Що зробили у луцькому «Базиліку», аби знову відкритися
Розповіли, які заходи провели у луцькому кафе "Базилік", в якому отруїлося восьмеро людей.

Про це йдеться на сторінці закладу у Фейсбуці.

Нагадаємо: у луцькому кафе "Базилік" отруїлися вісім людей, з них троє – діти. За інформацією Волинського обласного лабораторного центру, керівництво відмовилося проводити обстеження персоналу закладу на носійство збудників інфекційних захворювань.

Пізніше стало відомо, що персонал кафе «Базилік», в якому на днях отруїлося восьмеро людей, відмовився від обстеження.

Натомість в закладі запевняли, що всі співробітники націлені на вжиття максимальних заходів для встановлення усіх обставин цієї події.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що робиться у луцькому кафе «Базилік» після отруєння

Сьогодні на сторінці кафе з'явилося повідомлення, що заклад знову відкривається.

"За час, що минув, ми дуже багато зробили для, власне, встановлення усіх обставин та причин, виявлення можливих інших загроз. Ми переглянули внутрішні процедури якості, повноваження кожного члену персоналу. І метою усієї цієї роботи залишалось та є пріоритетним єдине – якість і безпечність послуг своїм гостям", – йдеться в дописі.

Колектив кафе запевняє, що протягом усього часу, поки в закладі відбувалася перевірка, вони комунікували з гостями, які втрапили до лікарні.

"Весь цей час наша команда була на постійному зв'язку з гостями, які захворіли та їхніми лікарями, намагаючись забезпечити якнайкращий догляд і лікування", – додають на сторінці.

Крім цього, у "Базиліку" переглянули роботу із постачальниками сировини. Запевняють, що встановили нові контакти із лабораторіями якості, спеціалістами з харчових технологій, лікарями та іншими спеціалістами.

"Звичайно, цей випадок змусив нас змобілізуватись на виконання значного обсягу роботи та запровадження нових процедур і процесів. Показав недоліки організаційної структури.Робота з удосконалення процесів триватиме, і поки рано ставити крапку. Робота над висновками триває і найближчим часом буде проведений аудит усієї нашої мережі", – додають на сторінці закладу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В першу чергу треба було пройти обстеження усім працівникам, тільки так можна завоювати втрачену довіру. Я чекала саме результатів лабораторних досліджень, оскільки любила цей заклад, і чекала на відкриття. Та нажаль.... Ніякий перегляд концепції не знищить бацил, що їх переносить персонал... Інакше чому відмовлятись від здачі аналізів? Розчарована...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні