Інформація щодо викрадення у Луцьку дитини не відповідає дійсності, – поліція

0
0
Інформація щодо викрадення у Луцьку дитини не відповідає дійсності, – поліція
У місцевих ЗМІ оприлюднено недостовірну інформацію про ймовірне викрадення вчора ввечері зловмисником на автомобілі в Луцьку дитини. Поліцейські встановили, що дитину забрав батько, – повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Нагадаємо, 29 серпня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Волі у Луцьку невідомий чоловік забрав із рук мами дитину та зник на автомобілі «Opel». Жінка плаче і кличе на допомогу.

На місце події одразу ж прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясували, що півторарічну дитину в матері забрав її батько, 33-річний житель обласного центру. Нині подружжя спільно не проживає.

Згодом, чоловік повернув малолітню дитину матері. Жодна із сторін, наразі, претензій не має.

Однак, поліцейські склали на лучанина адміністративний протокол за ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції керування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відомості зареєстрували у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні