Головне управління ДПС Волині розпочало роботу

0
2
Головне управління ДПС Волині розпочало роботу
Із 29 серпня 2019 року Головне управління ДПС у Волинській області розпочало роботу.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДПС у Волинській області.


На виконання п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року №537 «Про утворення територіальних органів Державної податкової служби» та керуючись Положенням про Головне управління ДПС у Волинській області відучора ГУ ДПС в області розпочато виконання функцій і повноважень Головного управління ДФС у Волинській області, що припиняється.

Як запевнив в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк, зміни організаційної структури жодним чином не вплинуть на якість надання послуг платникам податків.

«Податкова служба залишається надійним партнером для сумлінного бізнесу, на гідному професійному рівні виконуватиме свої обов’язки, дбаючи про інтереси держави. Своєчасне наповнення бюджетів усіх рівнів, рівні умови для ведення прозорого бізнесу і сервіси найвищої якості для платників – пріоритети нашої роботи. Впевнений, що спільно з платниками податків ми побудуємо податкову службу, яка відповідатиме європейським стандартом і користуватиметься довірою громадян», - наголосив Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України передав Державній податковій службі функції з реалізації державної податкової політики, державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.
Відповідне розпорядження Уряду від 21 серпня 2019 р. № 682-р про початок роботи Державної податкової служби України оприлюднено на Урядовому порталі.

Відповідно до пункту 7 Положення ДПС здійснює повноваження безпосередньо та через утворені у установленому порядку територіальні органи.

Прийняття розпорядження стало можливим після виконання усіх необхідних заходів з утворення ДПС: проведення державної реєстрації, затвердження структури, штатного розпису апарату та кошторису, переведення з ДФС у ДПС 30% працівників на рівні центрального апарату і територіальних органів.

Таким чином, здійснення заходів з утворення ДПС та забезпечення здійснення ДПС повноважень і виконання функцій, визначених Положенням про Державну податкову службу України, затвердженим постановою КМУ від 06 березня 2019 р. № 227, завершене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні