«Волинь» лише за серією пенальті пройшла «Поділля» в Кубку України. ВІДЕО

0
2
«Волинь» лише за серією пенальті пройшла «Поділля» в Кубку України. ВІДЕО
У другому попередньому раунді Кубка України з футболу футболісти луцької «Волині» зустрілися в гостях із друголіговим «Поділлям».

Основний час закінчився з рахунком 1:1, додатковий також, а в серії післяматчевих пенальті пощастило більше волинянам – 5:6.

Героєм матчу став воротар «червоно-білих» Владислав Леванідов, який відбив 4 одинадцятиметрові з 8. Його колега – голкіпер «Поділля» Федоренко – взяв лише 3 удари з позначки.

Матч відбувся у вівторок, 27 серпня, у Хмельницькому на стадіоні «Поділля».

«Волинь» на цю гру виставила молодь, давши відпочити гравцям основи. На поле з перших хвилин зустрічі вийшли: Леванідов, Ульянов, Сасовський, Мельничук, Мартинюк, Чачуа, Стрижеус, Богомаз, Климець, Карпенко, Пономар.

Наші футболісти прагнули довести перевагу в класі. І фактично перша серйозна атака «червоно-білих» закінчилася голом.

На 11-й хвилині Ігор Карпенко на лівому фланзі отримав м’яча після вкидання з аута, дійшов до лицьової лінії між двома захисниками «Поділля», зробив простріл у воротарський майданчик, його прийняв Віталій Пономар, який вийшов на поле з капітанською пов’язкою, розвернувся і вдарив у дальній кут воріт – 1:0.

Захисники і воротар господарів лише спостерігали за діями наших гравців.

Рахунок тримався майже до кінця основного часу. Здавалося, гості доведуть гру до перемоги. Але на 89-й хвилині Ян Морговський прострілював з лівого флангу, захисник волинян Віталій Ульянов торкнувся м’яча, змінив напрямок руху, і круглий мимо воротаря влетів у дальній кут – 1:1 і додатковий час.

На 113-й хвилині гравець молодіжного складу «Волин» Владислав Кристін, який вийшов на заміну, отримав м’яча в штрафному майданчику, потужно пробив у дальній кут, але лайнсвумен зафіксувала дуже сумнівний офсайд.

Основний і додатковий час закінчився з рахунком 1:1.

Для визначення переможця довелося бити післяматчеві пенальті.

Першими били волиняни. І першими схибили. Воротар «Поділля» Федоренко взяв удар Артура Рябова – 0:0. Натомість Ліповуз забив – 1:0.

Б’є Віталій Пономар («Волинь») – вище воріт – рахунок далі 1:0. Здавалося, для «хрестоносців» це кінець. Але Леванідов повертає їм надію, відбивши удар Шпікули – рахунок залишається 1:0.

Карпенко реалізовує свій шанс – від поперечини м’яч летить у ворота – 1:1. Після цього воротар «Волині» знову був на висоті. Охрончук вдарив по центру – точно в Леванідова – 1:1.

Змінив рахунок серії Климець. Він поклав воротаря і м’яч у різні кути воріт – 1:2. Опря поцілив у правий кут і зрівняв рахунок серії – 2:2.

Чачуа знову вивів волинян вперед – він розвів по кутах голкіпера і м’яч – 2:3. Воловик зрівняв серію з п’яти ударів – 3:3.

Довелося продовжити до першої невдачі.

Б’є Мельничук («Волинь») – Федоренко тягне – 3:3. Б’є Каверін («Поділля») – Леванідов тягне (удар схожий на попередній) – 3:3.

Та вже Ульянов розвів Федоренка і м’яч – 3:4. Забиває й Погорілий («Поділля») – 4:4.

Кристін пробиває у «дев’ятку» – 4:5. А от удар Могіля Леванідов відбив – 4:5 і загальний рахунок 5:6 на користь «червоно-білих».

Перемога «Волині», і наша команда виходить у наступний раунд змагань.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні