Голова ОТГ під Луцьком розповів про конкурс, в якому ледь не загинули поросята

0
-3
Голова ОТГ під Луцьком розповів про конкурс, в якому ледь не загинули поросята
Голова Заборолівської ОТГ Валерій Боярський розповів про суть конкурсу, в якому ледве не розірвали двох поросят живцем.

Валерій Боярський зазначив, що суть конкурсу полягала у тому, щоб першим спіймати порося, пише ІА "Волинські новини".

Переможець отримував право забрати його собі. Конкурс проводять не вперше, минулі роки все відбувалось спокійно. З його слів, поросята не постраждали.

«Поросята не постраждали: живі-здорові, апетит хороший. Вони зараз в приватних руках, в людей, які перемогли у конкурсі. А якщо говорити про гуманність, то через деякий час на цих поросят чекає така ж доля, як всіх свиней, це життя», – резюмує очільник ОТГ.

Інцидент викликав обурення користувачів соцмереж, дійшло до скарг в поліцію. Як повідомив луцький режисер Олександр Стеренчук, він написав заяву у поліцію щодо жорстокого поводження з тваринами.

«В поліції прийняли мою заяву, яку я написав на учасників конкурсу та організаторів через жорстоке поводження з тваринами», – пояснив Олександр Стеренчук.



Нагадаємо, в неділю, 25 серпня, на сільському стадіоні організатори влаштували конкурс — перегони поросят. Спочатку тварин підштовхували бігти копняками, згодом люди накинулися на двох поросят і ледве не роздерли їх живцем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні