Що вигадують татусі, забираючи з Луцького пологового своїх новонароджених дітей

0
2
Що вигадують татусі, забираючи з Луцького пологового своїх новонароджених дітей
Розповіли про креатив татусів, які забирають дружину та новонароджених дітей із Луцького клінічного пологового будинку.

Як це відбувається, що придумують батьки та скільки це може коштувати, ІА «Конкурент» розповіли у Луцькому клінічному пологовому будинку.

«Звичайно, усе залежить від того, що придумають батьки. Ми не виписуємо урочисто. Медсестра робить відповідний запис у журналі і виносить дитинку на виписну, яка знаходиться на першому поверсі. Вона у нас, до речі, одна на чотири поверхи. Там теж є своя медсестричка. При бажанні батьки роблять фото у виписній. Ми не створюємо урочистостей. У нас буденна щоденна праця, ми працюємо на здоров’я жінки і дитини, створюємо комфортні умови для перебування пацієнтів», – розповідають медсестри.

У Луцькому пологовому також можна отримати свідоцтво про народження дитини. Тут працює відділ державної реєстрації актів цивільного стану. І якщо батьки визначилися з ім’ям новонародженої дитини, можуть отримати свідоцтво наступного дня після того, як подали дані про неї.

Зі слів медсестер, мами з дітками виписуються по-різному. Хтось просто фотографується і їде додому, а дехто придумує щось креативне.

"Буває, що замовляють оркестри, дуже багато гелієвих кульок завжди та кошиків з квітами. Дехто прикрашає машини з написами «я приїхав за синочком» чи «я приїхав за донькою». А буває, поки мама збирає речі, її на вулиці чекає велика компанія друзів. Один тато подарував мамі великий букет, у якому було більше ста троянд. Дехто додому забирає дитинку з мамою на лімузині», – розповідає старша акушерка пологового відділення.

Також при виписці з пологового свої послуги пропонує і так звана приватна фотостудія, яка знаходиться поряд з виписною. Як розповіла адміністратор, пацієнтам лікарні вони пропонують фото та відеозйомки і вітальну програму. Вручається паспорт малюка, почесні звання батькам та рідним, які приїхали, і різна сувенірна продукція.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні