Двоє волинян отримали почесні звання від Президента

0
4
Двоє волинян отримали почесні звання від Президента
У переддень відзначення 69-ї річниці з дня заснування Нововолинська та Дня шахтаря перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський та голова Волинської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості Юрій Калістратов із квітами та подарунками завітали до Почесного громадянина міста, ветерана шахтарської праці Володимира Сівака, пише "Волинська газета".

Але про професійне свято гірників та працівників торфовидобувної галузі подбали і в столиці.

Президент України Володимир Зеленський Указом №624/2019 від 23 серпня 2019 р. «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня шахтаря» «за вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави, забезпечення сталої роботи вугільної промисловості, високий професіоналізм» присвоїв звання «Заслужений шахтар України» двом волинянам.

Це Володимир Матюк, начальник дільниці з видобутку вугілля відокремленого підрозділу «Шахта № 9 «Нововолинська», та Олександр Назарук, начальник дільниці підготовчих робіт відокремленого підрозділу «Шахта «Бужанська» державного підприємства «Волиньвугілля».

На фото прес-служби Нововолинської міськради: під час вшанування ветерана шахтарської праці Володимира Сівака.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні