Від пожежника і кінолога до ювеліра і фотомоделі: у Луцьку триває «Фестиваль професій». ФОТО

0
8
Від пожежника і кінолога до ювеліра і фотомоделі: у Луцьку триває «Фестиваль професій». ФОТО
Масштабний «Фестиваль професій» триває в неділю, 25 серпня, в луцькому ТРЦ «ПортCity».

У ньому беруть участь діти віком від 3 до 18 років. Вони окупували територію стоянки автотранспорту біля торгівельно-розважального центру й хол першого поверху.

Діти отримали карти, з якими відвідують профорієнтаційні «станції». Представники різних професій загадують дітлахам загадки, ставлять профорієнтаційні запитання. За правильні відповіді учасники отримують наліпки на карту. Певну кількість наліпок діти можуть обміняти на призи: безплатне катання на роликах, стрибання на батуті чи гру в боулінг від «ПортСіту».

Загалом тут представлено понад 150 професій. Діти можуть глибше пізнати як професії державного сектору: пожежники, лікарі, поліцейські, військовослужбовці, прикордонники, сапери, кінологи – так і комерційного: водій тягача, банкір, діджей, садівник, журналіст, фармацевт, фотомодель, артист, аніматор, миловар, ландшафтний дизайнер, ювелір.

Фестиваль розпочався о 12-й годині. Учасникам вже роздали 50 тисяч наліпок. О 16-й годині між учасниками розіграють суперпризи фестивалю: планшет і два фітнес-браслети. Їх вручать тільки тим, на чий номер карти випаде жереб і хто буде особисто присутній у цей момент.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні