--> На Волині добудували дорогу, на яку чекали 15 років. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині добудували дорогу, на яку чекали 15 років. ФОТО

0
-4
На Волині добудували дорогу, на яку чекали 15 років. ФОТО
До Дня Незалежності України на Волині закінчили будівництво дороги від районного центру до центру ОТГ. Дорогу від Старої Вижівки до Старої Гути протяжністю шістнадцять кілометрів будували понад 15 років.

Про це написав у фейсбуці помічник-консультант народного депутата України Василь Романюк.

«Найбільш тернистим виявився останній відрізок дороги (чотири кілометри) від Галиної Волі до Старої Гути. Цей відрізок дороги мав бути добудований ще в 2014 році, бо всі документи і погодження були зроблені, але не склалося», – йдеться у дописі.

Автор зазначає: «Старовижівська районна рада за моїм поданням приймала п'ять раз рішення про завершення капітального ремонту (асфальтування) цього відрізку дороги. Куди тільки не звертались: і до Президентів України, і в Кабінет Міністрів, і в Укравтодор, і у всі обласні інстанції – і це дало результат».

Василь Романюк стверджує, що «для старогутівчан ця дорога – як дорога життя – має особливе значення».

«Балотуючись в депутати Старовижівської районної ради від Старої Гути, від людей чув одне прохання: докласти максимум зусиль, щоб добудувати цю дорогу», – розповідає автор допису.

«Сьогодні дуже щасливий, що мрію старогутівчан вдалося втілити в життя», – радіє Василь Романюк.

Нагадаємо, дорога Адамчуки – Голядин – Згорани – /Т-03-02/– Нудиже – Стара Гута – Стара Вижівка км 38+000 – км 41+200 цьогоріч була внесена в перелік об’єктів ремонту доріг місцевого значення.

Замовником виконання робіт виступає Волинська обласна державна адміністрація, позаяк з 1 січня 2018 року автомобільні дороги місцевого значення разом із обслуговуючими господарствами перейшли до сфери управління місцевих органів влади.

Загалом у 2019 році на автошляхи Волині спрямували 393,9 млн грн так званої дорожньої субвенції, яку витратять на ремонт доріг місцевого значення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні