--> Учасників злочинної групи у Луцьку взяли під варту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасників злочинної групи у Луцьку взяли під варту

0
-4
Учасників злочинної групи у Луцьку взяли під варту
Учасникам злочинної групи, котрі створили нарко-платформу в Інтернеті обрали запобіжні заходи.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Трьом зловмисникам, затриманим за незаконну діяльність пов’язану зі збутом психотропних речовин через мережу Інтернет обрали запобіжні заходи.

Двом учасникам злочинної групи - тримання під вартою із правом внесення застави, третьому – цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю.

Нагадаємо, оперативники Управління протидії наркозлочинності спільно із слідчими Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали трьох волинян 20-ти, 22-х та 18-ти років, котрі більше року займалися незаконною діяльністю пов’язаною зі збутом психотропних речовин на території обласного центру за допомогою каналу створеного в месенджері. Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях зловмисників поліцейські виявили та вилучили речові докази по справі, зокрема, оргтехніку, мобільні засоби зв’язку, банківські картки, психотропні речовини, балончики із фарбою та гроші, отриманні від незаконної діяльності.

Досудове слідсто триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні