Лучанин просить відрегулювати роботу світлофорів на Соборності

0
8
Лучанин просить відрегулювати роботу світлофорів на Соборності
Лучанин просить налаштувати роботу світлофорів на проспекті Соборності.

Таку петицію зареєстрував Андрій Лучик 22 серпня.

Автор петиції пише, що водіям довго доводиться стояти на світлофорах на проспекті Соборності. "Щойно увімкнулося зелене світло, проїхав пару сотень метрів і знову чекаєш милості від світлофора", – зазначає Андрій Лучик.

Не ліпша ситуація і з пішоходами, – додає він. "Стоять пішоходи на переході біля "Салюту", чогось чекають. Автівок немає (всі вони стоять на світловорі на перехрещенні з Воїнів-Інтернаціоналістами), а йти не можна! Пішоходам - червоне. І тільки автівки під.їхали - вмикається зелений".

Андрій Лучик пише, фактично їдучи автомобілем проспектом Соборності (не важливо в яку сторону), водій стоїть на кожному світлофорі. З міркувань водія, це неправильно. Свою позицію він арґументує так:

1. Погіршується екологічний стан повітря, бо двигуни авто працюють вхолосту;
2. Лучани бідніють, бо дарма витрачається пальне;
3. Луцьк недоотримує прибутку, бо кожен водій і пасажир неефективно використовує свій час, простоючи на світлофорі. Додайте кожну хвилину кожної людини, яка стоїть в штучних корках і просто уявіть, що можна було би зробити за цей час.

За словами лучанина, Харківський національний автомобільно-дорожній університет ще на початку 2019 року розробив схему дорожнього руху у Луцьку. Одним з розділів цього документу є "зелена хвиля" на проспекті Соборності. Там все розписано, що, де і як потрібно налаштувати.

Тому він просить відрегулювати роботу світлофорів на Соборності. "Кошти невеликі, а результати - величезні", – акцентує автор петиції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні