Зарізав і втопив: знайшли тіло жорстоко вбитого 20-річного військового ЗСУ

1
-4
Зарізав і втопив: знайшли тіло жорстоко вбитого 20-річного військового ЗСУ
У Первомайську Миколаївської області оперативники карного розшуку розкрили вбивство 20-річного військового, тіло якого з ножовими пораненнями знайшли в річці Південний Буг. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Причиною смерті потерпілого стала внутрішня кровотеча від численних колото-різаних ран грудної клітини, що призвело до пошкодження легенів.

Правоохоронці розшукали вбивцю. Ним виявився 19-річний побратим загиблого.

Як виявилось, 12 серпня після служби молоді люди вирішили відпочити і розпивали алкоголь. На березі річки між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. З’ясування стосунків закінчилося тим, що молодший з них завдав дев’ять ударів ножем в ділянку грудної клітини приятеля, від яких той помер на місці.

Щоб приховати сліди злочину, вбивця скинув тіло в річку, а сам, зібравши необхідні речі і замовивши таксі, поїхав на батьківщину, де його і затримали співробітники Управління карного розшуку обласного главку поліції. За погодженням з місцевою прокуратурою йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”.

Військовому загрожує ув’язнення на термін від 7 до 15 років. Щодо підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДОВІЧНЕ треба впаяти!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні