--> Маршрутка, таксі і «газовики»: у Луцьку – масштабна аварія. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маршрутка, таксі і «газовики»: у Луцьку – масштабна аварія. ФОТО

0
-5
Маршрутка, таксі і «газовики»: у Луцьку – масштабна аварія. ФОТО
У Луцьку а перехресті вулиць Потебні та Гнідавської - аварія участі маршрутки № 9а, автомобіля таксі та авто газової служби .

ДТП трапилась сьогодні, 22 серпня, пише ІА Волинські Новини.

Так, внаслідок зіткнення автомобіль газової служби перевернувся, а маршрутне таксі зазнало значних механічних ушкоджень. Натомість легковик таксі отримав механічні ушкодження передньої частини.

На місці автопригоди працює чотири екіпажі поліції.

«Наразі ми спілкуємось з водіями, аби встановити подробиці ДТП, опитуємо кожного із них. Аби з’ясувати причини аварії. Деталі пізніше повідомимо із допомогою прес-служби. На місці працює слідчо-оперативна група. Поки що відомостей про постраждалих унаслідок ДТП немає», - прокоментували дорожньо-транспортну пригоду у поліції.

Натомість, зі слів опитаних очевидців ДТП, маршрутка № 9а їхала у напрямку вулиці Гнідавської із Центрального ринку. Автомобіль «газовиків» УАЗ, відомий у народі як «таблетка», їхав у напрямку вулиці Потебні зі сторони Львівської. Разом із тим водій таксі на автомобілі Walkswagen Passat рухався по Потебні в сторону Львівської, і планував повернути на вулицю Гнідавську. Так, водій газової служби і таксист здійснювали рух на зелений сигнал світлофора. У цей час водій маршрутного таксі проїжджав уже на жовтий сигнал, чим спричинив ДТП. Внаслідок аварії автомобіль газової служби перевернувся.

Натомість, водій таксі розповідає наступне:

«Я повертав наліво. Побачив, як маршрутне таксі в’їхало у газовиків, зачепило й мене. Передка мого авто, як бачите, нема. Автомобіль газової служби летів в повітрі. Добре, що нікого із людей не зачепив», - обурюється таксист.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні