У Луцьку Центральний ринок можуть перенести на Набережну

2
-1
У Луцьку Центральний ринок можуть перенести на Набережну
Підприємцям з Центрального ринку пропонують перейти працювати на ділянку, площею 10 гектарів, розташовану навпроти готелю «Світязь» на вулиці Набережній.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Про можливість перенесення Старого ринку на Набережну розповів в. о. директора КП «Луцькі ринки» Михайло Ломага.

Він зазначив, що ділянка навпроти готелю «Світязь» буде вигідною підприємцям, а рекреаційний проєкт щодо вказаної території був відмінений прокуратурою.

«Нам, аби без шуму прибрати підприємців із Старого ринку, треба запропонувати їм оптимальне місце, куди можна буде нормально доїхати», – сказав Михайло Ломага.

Натомість члени комісії наголосили, що на згаданій ділянці, де є зелена зона, найкраще було б облаштувати відпочинкову зону для прогулянок.

«Нам потрібно дати меседж мешканцям міста. Так, на території Центрального ринку можна облаштувати продовольчий ринок на кшталт Бессарабського ринку в Києві, а все інше потрібно перенести», – зазначив депутат Павло Данильчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добра ідея, непогане місце. АЛЕ від Стира їх необхідно відділити 3 метровим парканом, влаштувати фекальну кналізацію і (увага!) влаштувати дощову каналізацяю, яка повинна йти не просто в річку (як зазвичай), а через очисні споруди (можливо місцеві).
Відповісти
Бляха-муха ,так і норовлять забудувати охоронну зону річки,порушуючи при цьому природоохоронний кодекс!Як не ковельська 49 ,то на набережну хочуть всунутися! Пляж там нормальний зробіть а то в парку пародія а не пляж!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні