У дитсадку Луцька встановили сигналізацію майже за 200 тисяч

0
15
У дитсадку Луцька встановили сигналізацію майже за 200 тисяч
У дитячому садочку Луцька №32 встановили пожежну сигналізацію на суму 195 580 тисяч гривень.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету Луцької міськради.

Нагадаємо, у Луцькраді розповіли, на ремонт якої школи та садочка виділили найбільше грошей. Крім того, стало відомо, в яких закладах освіти незабаром розпочнуть ремонтні роботи.

У проекті рішення йдеться про те, скільки витратили на роботи, зроблені в садочках та школах міста. Так, на встановлення пожежної сигналізації в ЗДО №32 витратили 195 580 гривень. На поточний ремонт та обслуговування котелень ЗЗСО №1, №7, ЗДО №№12, 18 та паливної КДЮСШ №1 – 64 750 гривень.

Роботи з технічного обслуговування, планової перезарядки вогнегасників витратили 9 600 гривень, а на суму 48 530 гривень для закладів освіти придбали вогнегасники та пожежні рукави зі стволами.

На планову повірку засобів вимірювальної техніки, засобів індивідуального захисту, електроінструментів, заміру опору ізоляції проводів та заземлення в ЗЗСО та ЗДО витратили 121 260 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні