У якому випадку луцького тренера можуть поновити на посаді

0
-1
У якому випадку луцького тренера можуть поновити на посаді
Заступник мера Луцька Костянтин Петрочук повідомив, що звільненого зі скандалом тренера з плавання Володимира Самчука можуть поновити на посаді. Утім, це виключно компетенція директора басейну.

Про це йшлося у середу, 21 серпня, під час сесії Луцькради, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Депутат Павло Данильчук повідомив, що скандал набув розголосу на всю країну. До нього телефонували депутати міських рад і порівнювали ситуацію зі звільненням керівника Федерації велоспорту України.

Нагадаємо, вихованці Луцької ДЮСШ вибороли медалі на міжнародних змаганнях в Люксенбурзі. Серед них Максим Ткачук, якого готував до змагань тренер Володимир Самчук. Хлопець виборов ІІ місце на дистанції 50 метрів батерфляй. За підготовку рекордсмена України тренеру віддячили звільненням.


Раніше виконуючий обов'язки директора КЗ «СДЮСШОР Луцької міської ради» Володимир Озимко пояснив, що звільнили тренера через те, що він проводив заняття не на базі басейну, а в «Спорт Лайфі».

Після оприлюднення в ЗМІ скандальної ситуації лучани зареєстрували петицію, у якій вимагають поновити тренера Володимира Самчука на посаді у СДЮСШ, а також звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба.

«Конфлікт був висвітлений однобоко деякими ЗМІ. На пресконференції ніхто ніяких обіцянок щодо поновлення не давав. Є група батьків, які всі ці речі розкрутили на певний рівень. Поновлення тренера на посаді – виключно компетенція директора басейну. Я не бачу якихось перешкод», - відзначив заммера Костянтин Петрочук.

Утім, за його словами, обов’язково повинна бути умова щодо дотримання трудової дисципліни тренером.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні