На Волині у кафе обікрали чоловіка

0
3
На Волині у кафе обікрали чоловіка
В одному з закладів громадського харчування у Нововолинську обікоали хлопця.

Про подію повідомив потерпілий, який залишився без рюкзака і документів, пише Буг.

Заяву про крадіжку складено і занесено в поліцію, проте відеокамер у закладі не було, говорить хлопець. Тому просить очевидців події допомогти знайти злодія, а з ним і речі.

“Ми сиділи з хлопцями з роботи за столом у кафе «Європейський» близько 22:00 на веранді, ближче до входу в основний зал. Зробили замовлення і я з колегою відійшов у магазин, а рюкзак залишився за столиком на стільчику. Коли повернулися (через 10-15 хв. максимум), то ні колег, ні рюкзака вже не було. Замовлення ніхто не виніс”, – розповів потерпілий.

Як зазначив він, спочатку подумав, що речі забрали колеги. Проте, як виявилося пізніше, їх вони не забирали.

У хлопця викрали чорний рюкзак, у якому були документи на ім’я Віталія Фількевича. Потерпілий просить, якщо хтось був у кафе 17-го серпня та став свідком події чи знайшов документи – відгукнутися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні