Які теми піднімуть в лекційній зоні на #ecostrumfest*

0
-5
Які теми піднімуть в лекційній зоні на #ecostrumfest*
24 серпня на екофестивалі #ecostrumfest, що пройде на площі РЦ «Промінь», у лекційній зоні комплекс приготували для лучан 4 не просто цікаві, а нагальні теми.

Сам фестиваль стартує о 12 годині зі всіма зонами: лекційна, розваги для дітей, арттерапія для дорослих, екоярмарок, виставкова зона, перформанси, Dj та музичні виступи.

У лекційній зоні пройде 4 лекції на різні теми екології та нагальних питань.

Перша лекція розпочнеться вже о 12:30. На важливу тему для лучан: «Сморід у Луцьку. Причини. Як з цим боротися»! Проведе її «Ініціативна група #ЗаЧистеПовітря»: Володимир Редкач, Ірина Новосад, Михайло Верпучинський та Володимир Окладний, м. Луцьк (https://www.facebook.com/cleanairlutsk/);

Наступна тема, яка розпочнеться о 13:30 буде про: «Свідоме виховання майбутнього покоління»! Від кандидата педагогічних наук, експерта з питань інформатизації освіти, директора Приватного закладу «СІНКГЛОБАЛ» – Артура Кочаряна, м. Київ (перша така школа вже цього року відкриється й у Луцьку (https://www.facebook.com/thinkglobal.lutsk/);

О 15:00 представник ГО «Україна без сміття» (https://www.facebook.com/NowasteUkraine/) – Євгенія Жилінська, розкриє важливу тему: «Сортування», м. Київ;

Останньою темою о 16:00, буде: «Zero waste. Прості звички, що змінюють світ» від Анастасії Мартиненко, м. Київ (https://www.facebook.com/OzeroUA/).

Від 2-х останніх лекторів на екоярмарку будуть представлені магазини екотоварів: «Nowaste_shop» (https://www.instagram.com/nowaste_shop/) та Ozeroua (https://www.instagram.com/ozeroua/).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні