Яким буде святкування річниці «Променя»*

0
-6
Яким буде святкування річниці «Променя»*
Під час пресконференції організатори розповіли яким буде святкування 2 річниці комплексу, пише «Конкурент».

Річниця розважального центру «Промінь» відбудеться без традиційних концертів та виступів зірок. Натомість лучани 24 серпня зможуть долучитися до крутого екофесту, який сподобається як маленьким відвідувачам, так і дорослим.

Про це під час пресконференції 20 серпня у розважальному центрі «Промінь» розповіли директор комплексу Дмитро Грелюк та головний маркетолог Олександра Сов’як.

Початок свята запланований на 12 годину. А триватиме до 21 години.

«Ми не хотіли йти простим шляхом. Обрали вектор соціального нетворкінгу і створюємо територію, де комунікують люди між собою і обговорюють нагальні важливі теми. Саме тому вирішили не проводити концерт, а зробити дійство, яке допоможе дати поштовх вирішенню, болючих проблем, які актуальні повсюду. Адже проблема сортування та надлишку відходів, є не лише у Луцьку, а по всьому світу», – розповів директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк.

Своєю чергою головний маркетолог закладу зауважила, що у Західній Україні такі заходи не є частими. Подібне є лише у Льовові.

«Еcostrum – це свято думаючих і свідомих людей. У нас перспективне місто з великим потенціалом, з крутими людьми, які можуть змінювати себе та світ на краще! Ми розуміємо, що комплекс має важелі впливу, наприклад – інформаційний ресурс. От і вирішили нагадати собі і кожному лучану, що наше місто може стати прикладом! Просто потрібен вірний вектор руху, який ми хочемо задати на нашому фестивалі!», – зауважила Олександра Сов’як.

Отож, під час святкування на території розважального центру лучани зможуть послухати корисні та цікаві лекції:

12:30 «Сморід у Луцьку. Причини. Як з цим боротися», (Ініціативна група «За чисте повітря» – Володимир Редкач, Ірина Новосад, Михайло Верпучинський, Володимир Окладний, Луцьк).

13:30 «Свідоме виховання майбутнього покоління» (Артур Кочарян, засновник мережі приватних шкіл Think global, Київ),

15:00 «Сортування», (Євгенія Жилінська, «Україна без сміття», Київ),

16:00 «Zero waste. Прості звички, що змінюють світ», (Анастасія Мартиненко, Київ).

Окрім цього, на #ecostrumfest діятимуть різноманітні локації. На екоярмарку охочі зможуть придбати незвичні дрібнички та екотовари, які покращують життя. Також діятиме відпочинкова зона, відбуватимуться тематичні інтерактиви, анімаційні програми та творчі майстер-класи.

До того ж, всі охочі зможуть зробити фото в імпровізованому садку від партнерів «Сад город» та долучитися до арт-терапії.

Однією з родзинок фестивалю стане виставкова зона екологічних видів транспорту. Тут гості свята зможуть обрати собі крутезний велосипед, навіть з електромотором, покататися на гіробордах чи дізнатися більше про електрокари.

Окрім цього, на площі перед «Променем» відбуватимуться художні перформанси, облаштують зону зі стародавніми українськими та європейськими музичними інструментами та розкажуть їх історію. А ввечері біля фонтанів викликатимуть мурашки атмосферне інструментальне тріо «Encore».

До того ж, протягом дня стріт-арт-художник малюватиме важливий заклик, який залишиться у серці кожного.

У РЦ «Промінь» додали, що під час фестивалю в приміщенні розважального центру також відбуватимуться розіграші із призами. Тому запрошуються усі охочі стати частинкою #ecostrum під час святкування 2 річниці улюбленого центру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні