«Мій дім – моя фортеця»: ЖБ «Липинський+» пропонує оселю мрії*

0
-3
«Мій дім – моя фортеця»: ЖБ «Липинський+» пропонує оселю мрії*
Напевно кожен хоч раз в житті чув вислів «мій дім – моя фортеця».
Оселя відіграє надзвичайно важливу роль у нашому житті, лише у власній домівці ми можемо почуватися комфортно та у цілковитій безпеці, розділяючи щасливі моменти з нашими рідними.

Щоб жити в комфорті та затишку краще обирати варіанти квартир в передмісті, адже можна знайти житло, яке буде більше за площею, а в питаннях комфорту, зручності, екології та транспортної розв'язки може перевершувати житлові будинки в самому центрі міста.

Прикладом розумного й оптимального вибору власної домівки може стати ЖБ «Липинський+». Розташований він у передмісті Луцька, в районі вулиці Відродження, біля автосалону «Шкода».

Тут злилися воєдино такі блага природи і цивілізації, як швидкий доступ до будь-якого куточка міста, близькість озера та надзвичайно гарних зон відпочинку. А ще тут повний набір всіх інфраструктурних об'єктів – супермаркет, школа, дитячий садок, ринок, а навколо – невеликі будинки.

ЖБ «Липинський+» – це цегляний, двосекційний будинок на три під’їзда та десять поверхів. Фасад будинку утеплений мінеральною ватою.

У будинку – безшумні надійні ліфти, внутрішні оздоблювальні роботи (чистова гіпсова штукатурка та цементно-піщана стяжка підлоги). Заведені в квартири виходи на телебачення та домофон. Також серед переваг: металопластикові вікна (двокамерні з подвійним енергозберігаючим склопакетом), автономне опалення (тепла підлога розміщена в кухні та санвузлах, сталеві радіатори), каналізаційні виходи, лічильники води, газу та електроенергії – все це входить у вартість квадратного метра. До того ж, при будівництві використовують лише якісні та екологічно чисті матеріали.

При виборі житла зверніть увагу на наповнення новобудови «Липинський+». В майбутньому ви зможете суттєво заощадити кошти й зробити швидкий та якісний ремонт.

Крім того клієнта пропонують розстрочки на квартири та лояльні умови з індивідуальним графіком платежів.

Запрошуємо вас до інформаційного центру , який знаходиться безпосередньо на будівництві, де ви зможете не лише ознайомитися з плануванням квартир, а й побачите якість виконання робіт.

Чекаємо вас за адресою: с.Липини, вул. Марії Заньковецької, 1.

Більше інформації на сайті: http://липинський.com.ua
тел.: 095 571 56 56; 050 714 48 48


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні