Повідомили рейтинг шкіл Волинської області. СПИСОК

0
2
Повідомили рейтинг шкіл Волинської області. СПИСОК
Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» оприлюднив рейтинг загальноосвітніх шкіл Волинської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинка область – 12 у рейтингу областей за результатами ЗНО.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2019 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Склали рейтинг загальноосвітніх шкіл Луцька, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року.

Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового тут. Рейтинг минулого року тут.

Рейтиг усіх волинських шкіл можна переглянути за посиланням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні