--> Луцькрада виділила гроші атовцю, який задихається уві сні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькрада виділила гроші атовцю, який задихається уві сні

0
-2
Луцькрада виділила гроші атовцю, який задихається уві сні
Луцька влада виділила атовцю Андрію Косюру, який може задихнутися уві сні, виділили 25 тисяч гривень.

Про це стало відомо у середу, 21 серпня, на пленарному засіданні 60-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, луцький атовець Андрій Косюр потребує фінансової допомоги на лікування. Він служив строкову службу під час першої хвилі мобілізації в 51-ій бригаді у 2014-му році. Чоловік має великі проблеми із організмом у фазі сну, лікувався у Волинській обласній клінічній лікарні, госпіталі ветеранів війни, проходив дослідження у лабораторії сну доктора Погорецького Юрія Несторовича.

Поставлені такі діагнози: Інсомнія – синдром обструктивного апное сну, важка форма ( індекс апное – гіпоное 120). Хронічна нічна гіноксемія, тяжка форма, змішаного генезу (синдром центральної альвеолярної гіповентиляції на фоні ожиріння) . ЛН 2 ст. Неповна блокада правої ніжки п Гіса, схильність до тахікардії та гіпертензії. СН 2б з збереженою системною функцією ЛШ. Ідіонатичний лімфостаз обох ніг. ХВН 2 ст. на обох ногах.

Коли він засинає, зупиняється дихання, нестача кисню в організмі. Заключенням лікарів було призначено одягати спеціальні пристрої для нормальної роботи організму у фазі сну ( Концентратор кисню для довгої кисневої терапії Mark 5 Nuvo 8 та WM29900-2111 prisma BiLevel S – терапевтичний комплект, тип WM 100 TD зі зволожувачем prismaAQUA, тип WM 100 TH).

Зокрема, заступник міського голови Костянтин Петрочук запропонував забрати з коштів, виділених на озеленення, 25 тисяч гривень для придбання апарату штучного дихання.

«До мене звернулася Спілка воїнів АТО. Ми вже раніше виділяли кошти, не вистачає ще 25 тисяч гривень», – сказав Петрочук.
Так, депутати Луцькради підтримали цю пропозицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні