«Казав дітям без нагляду пірнати у воду», – директор луцького басейну про тренера Самчука

1
4
«Казав дітям без нагляду пірнати у воду», – директор луцького басейну про тренера Самчука
Дирекція луцького басейну стверджує, що тренер Володимир Самчук, якого зі скандалом звільнили з комунального закладу, дозволяв дітям у час його відсутності пірнати в басейн.

Про це стало відомо у вівторок, 20 серпня, на пресконференції щодо ситуації у СДЮСШОР плавання.

Зокрема, директор плавального басейну Олександр Сологуб розповів, що тренера звільнили за прогули на роботі.

«Він систематично порушував дисципліну і запізнювався га заняття з дітьми, які, на його думку, повинні вчитися самостійності і не чекати тренера та пірнати в басейн. За це Володимир Самчук неодноразово отримував усні зауваження від колег і керівництва», – сказав директор СДЮСШОР.

Нагадаємо, вихованці Луцької ДЮСШ вибороли медалі на міжнародних змаганнях в Люксенбурзі. Серед них Максим Ткачук, якого готував до змагань тренер Володимир Самчук. Хлопець виборов ІІ місце на дистанції 50 метрів батерфляй. За підготовку рекордсмена України тренеру віддячили звільненням.

Раніше виконуючий обов'язки директора КЗ «СДЮСШОР Луцької міської ради» Володимир Озимко пояснив, що звільнили тренера через те, що він проводив заняття не на базі басейну, а в «Спорт Лайфі».

«Утім, разом з цією заявою він не надав графік індивідуальної підготовки спортсменів. Тож директор не погодив йому ці тренування і рекомендував займатися на базі басейну, звідки спустили воду. Після цього Самчук перестав з’являтися на роботу і тільки після дзвінка директора він прийшов 15 липня. Під час його відсутності склали акти про те, що він не приходив. Один акт Самчук підписав, на інших відмовився ставити підпис. У письмовій формі він написав, що має право не давати ніяких пояснень», – зауважив раніше Володимир Озимко.

Тренер відмовився надавати пояснення про відсутність і перед колективом школи. Тож його вирішили звільнити.

Сам же Володимир Самчук пояснював, що влітку басейн спускають на профілактику, тому він написав заяву з проханням проводити тренувальний процес із підготовки до чемпіонату світу в приватному клубі.

Після оприлюднення в ЗМІ скандальної ситуації лучани зареєстрували петицію, у якій вимагають поновити тренера Володимира Самчука на посаді у СДЮСШ, а також звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вулинь - ци джирило спуртсмінів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні