Волинь – четверта за кількістю рекордсменів ЗНО в Україні

0
1
Волинь – четверта за кількістю рекордсменів ЗНО в Україні
В Українському центрі оцінювання якості освіти підбили підсумки щоо проведення ЗНО та розповіли, з якими предметами цього року випускники впоралися найкраще, які успіхи та рекорди цьогоріч і де найбільше абітурієнтів отримали рекордну кількість – 200 балів – найвищий рівень успішності. Волинь – четверта за кількістю рекорсменів.

Про це інформують на сайті Освіторія Медіа.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЗНО з математики стане обов'язковим.

15 волинських випускників під час проведення ЗНО набрали 200 балів. Це четвертий результат за успішністю в Україні.

Серед нинішніх випускників майже 280 відмінників, які змогли отримати максимальні 200 балів. Відносно кількості учасників, відсотково найбільше їх з іспанської мови, хімії та математики. Варто враховувати, що іноземні мови оцінювали за єдиним пороговим балом і з французької мови нікому 200 балів за рейтингом не дісталось.

Із української мови та літератури попри загалом вдалі результати, 200 балів набрали мало учасників: 0,006%, а це близько 17 випускників з понад 285 тисяч.

Найбільше відмінників ЗНО з Києва (63), Львівщини (41), Харківщини (25) та Дніпропетровщини (20). Найменше — на Кіровоградщині, Луганщині, Херсонщині та Житомирщині.


Біологію, географію, хімію та іноземні мови (окрім французької) цьогоріч складали трохи краще. Результати з математики, української, історії України та фізики впали на 1-2%. Порогові бали долали також у середньому 85% учасників.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що зміниться для дітей та батьків з 1 вересня

У загальному підсумку, ЗНО-2019 показує приблизно той самий рівень, що і тестування за попередній рік.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні