Отруєння у «Базиліку»: чому керівництво закладу проти розслідування

1
-4
Отруєння у «Базиліку»: чому керівництво закладу проти розслідування
Ситуацію з отруєнням в луцькому кафе «Базилік» прокоментував тимчасовий виконувач обов‘язків голови Волинської ОДА Олександр Киричук.

Про це йшлося у вівторок, 20 серпня, під час оперативної наради, пише ІА Конкурент.

Зі слів очільниці директорки ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України" Наталії Янко, керівники закладу не допустили спеціалістів до проведення епідеміологічного розслідування.

На думку Киричука, це може свідчити, що власники знають про те, що відбувається у закладі.

«Є інформація, що там є кишкова паличка. Навіть з рук кухаря! Готують на Словацького та везуть на Кравчука», – заявив він.

Керівник зазначив, що влада продовжить обговорення цього питання.

Нагадаємо: у луцькому кафе "Базилік" отруїлися вісім людей, з них троє – діти. За інформацією Волинського обласного лабораторного центру керівництво відмовилося проводити обстеження персоналу закладу на носійство збудників інфекційних захворювань.

Керівництво закладу повідомило про проводення епідеміологічного розслідування для встановлення причин та обставин, що, ймовірно, могли призвести до захворювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому, що "медогляд" проходять за бабло (так було завжди) і носять в сраці кишкову паличку. Тому й відмовились. А раптом її носить головний кухар?! Це ж ганьба. Так воно скрізь в сучасному "общепіті": зайдеш поїсти пельмені з котячого м*яса, то ще й паличку підхопиш. Добре, що не сифіліс.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні