Де у Луцьку можна цілодобово пограти в боулінг та більярд*

0
-3
Де у Луцьку можна цілодобово пограти в боулінг та більярд*
Літо підходить до кінця, але відпочинок в «George’s Club» не завершується. Наприклад, боулінг та більярд не зачиняються ніколи. Хіби що на невелику технічну перерву, щоб гості завжди почували себе комфортно та затишно.

Третій поверх РЦ «Промінь» – місце де постійно вирує життя. Любителі активного відпочинку концентруються в залі для боулінгу, розміреного – в більярдній, а творчого – йдуть в караоке.

Це місце, де знайдуться розваги для кожного. Навіть, якщо у вас змінюється настрій протягом вечора. Адже в межах одного поверху гості мають альтернативні варіанти відпочинку.

Особливо це актуально під час банкетів. Коли гостей багато і у кожного власний смак на розваги. Навіть якщо ви святкуєте у вишуканому залі караоке, завжди можна зробити паузу й пограти трішки у більярд або в боулінг. Таким свято запам’ятається кожному.

До речі, в ресторані-караоке при попередньому замовленні банкету до будь-якого свята пропонують знижку на все меню, включаючи напої.
Влаштуйте собі свято у комфортному місці, де потурбувалися про ваші розваги.

Запрошуємо у «George’s Club».
3 поверх РЦ «Промінь».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні