--> Трьох посадовців на Волині звільнили з посад через фінансові махінації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Трьох посадовців на Волині звільнили з посад через фінансові махінації

0
3
Трьох посадовців на Волині звільнили з посад через фінансові махінації
Волинські аудитори у січні-липні 2019 року забезпечили відшкодування втрат на суму майже 18 млн гривень.

За сім місяців поточного року волинські фахівці забезпечили відшкодування втрат на 17,9 млн грн, в тому числі за порушеннями, що виявлені у попередніх роках, – близько 14 млн гривень. Про це пише Урядовий кур’єр.

До правоохоронних органів передано 18 ревізійних матеріалів, якими порушено 16 кримінальних проваджень та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 5 особам. З початку року з метою відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів аудиторами ініційовано перед органами прокуратури, об’єктом контролю та іншими державними органами 9 позовів, до суду пред’явлено позов на суму 0,3 млн грн.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади та підприємств прийняли 35 управлінських рішень.

З метою запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, для Держфінмоніторингу підготовлено та надіслано до Держаудитслужби інформацію про виявлені фінансові операції, які підлягають фінансовому моніторингу на суму 5,4 млн грн.

За допущені фінансові порушення 30 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 8 – до дисциплінарної, 5 – до матеріальної та 3 посадових осіб звільнено з посад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні