У районі на Волині відремонтують 46 кілометрів дороги

0
2
У районі на Волині відремонтують 46 кілометрів дороги
На ремонт доріг у Локачинському районі виділять понад три мільйона.

Послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Локачинського району коштуватимуть до 3,675 мільйона гривень, – повідомляє ІА Волинські новини

Замовником робіт виступає департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА. Тендерні пропозиції приймають до 1 вересня, аукціон розпочнуть 2 вересня. Строк виконання робіт – до кінця року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:Дорога з Горохова до Локач в аварійному стані. Шлях потребує капітального ремонту.Такої жахливої дороги, як з Горохова до Локач, ще не бачив.

Відповідно до технічного завдання, виконають профілювання щебеневих доріг автогрейдером на ділянці завдовжки 46,5 кілометра, планування узбіч автогрейдером середнього типу, улаштування вирівнювальних шарів із щебенево-піщаної суміші автогрейдером, ліквідацію вибоїн асфальтобетонного покриття, влаштування вирівнюючого шару із пористої асфальтобетонної суміші асфальтоукладачем Svedala Demag DF-145C, ущільнення асфальтобетонного шару котками дорожніми самохідними вібраційними гладковальцевими масою 8 та 13 тонн, ущільнення асфальтобетонного шару котком дорожнім самохідним на пневмоколісному ходу STA VP 2400 масою 24 тонни та котком дорожнім самохідним вібраційним комбінованої дії Hamm HD 110K масою 9,3 тонни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні