На Волині жінка очищає тіло молитвами

2
10
На Волині жінка очищає тіло молитвами
Пелагея Бірук із села Замшани Ратнівського району очищає тіло молитвами.

Знахарством жінка займається всього десять років. Свої здібності перейняла від матері Євгенії, яка і трав знала багато, і замовлянь, пише газета «Вісник».

«Коли її не стало, почали до мене навідуватися жінки і просити: «Спробуй, може, вийде», – розповідає Пелагея Сидорівна. – Довелося згадувати те, що чула від матері».

Нині знахарка заговорює переляк, зурочення, біду, заподіяну вітром. За допомогою свічки та клоччя з льону спалює рожу, шлунок піднімає, усуває й інші недуги, коли з ними не можуть справитися медики.

«Особливо багато лиха через те, що люди не люблять одне одного, ненавидять, заздрісними стали, от і роблять усіляке лихо. Навіть до магії вдаються, не задумуючись, що за все доведеться відповідати», – розповідає волинянка.

Багато нині звертається до знахарки тих, кого замучили шкірні хвороби – у цьому її пріоритет. Одного разу навідалися мати із сином з Ковеля – у хлопця чухалося все тіло. Він був переконаний, що йому доведеться їздити не менше дев’яти разів, аби побачити хоч якийсь результат. Але обійшлося лише чотирма візитами.

«Од вітру нині багато лиха, – каже Пелагея Бірук. – І люди самі в цьому винні. Десь їхав у машині, вікно відчинене було, стояв на протягах – вже маєш проблему. У холодну пору головного убору не одягав – все, голова розколюється».

Хоча не всьому можна знайти пояснення. Колись прийшов до цілительки чоловік, з голови до ніг обмазаний зеленкою, навіть обличчя – так висипку лікував. Три рази читала жінка над ним молитву всім святим. За тиждень тіло очистилося. А потім привів сина з такими ж проблемами, через трохи – доньку. Де взялося і що це було – невідомо.

Пелагея Сидорівна каже, що за допомогою сирого курячого яйця можна зурочення побачити.

«Коли викачуєш його на людині з молитвою, а потім розбиваєш, то якщо їй пороблено, в яйці можна помітити і чорні цятки, і різноманітні хитромудрі сплетіння. Одному допомагає з першого разу, а іншому доводиться заговорювати кілька разів», – зізнається знахарка та додає, що для того, аби захиститися від чужих вроків треба вірити в Бога, жити по заповідях Господніх, не заздрити, не чинити людям зла, ходити до церкви, молитися – тоді лихий не приступить.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайте будь-ласка номер телефону Пелагеї Бірук з Волині
Відповісти
Можна номер знахара.мий номер 0968103474
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні