Волинський фотограф показав цікаві місця Хмельниччини і Тернопільщини

0
1
Волинський фотограф показав цікаві місця Хмельниччини і Тернопільщини
Волинський фотограф Сергій Палько показав пейзажі сіл Хмельницької і Тернопільської областей, які з’єднує річка Збруч.

Світлини він опулікував у Фейсбуці.

Зокрема, на фото – старий кордон, де колись сходились Австро-Угорська і Російська імперії, пізніше Радянський Союз і Польша.

Фотографії зроблені впродовж серпневого тижня під час піших і велосипедних, ранкових і вечірніх прогулянок в селах Сатанівка, Юринці, Калагарівка, Кринцилів, Спасівка, Кам"янка, Сатанівська Слобідка.

Всі ці села розташовані на краю великого природного заповідника "Медобори". Його величні лісисті гори часто стають заднім планом в моїх світлинах.

В майже всіх селах неймовірно велика кількість закинутих обійсць. Від третини до половини господарств пустують.

"Враження таке, що буйна рослинність лісових схилів Товтр захопила навколишні села. Навіть знайомі мені стежки, які ще були років 3-4 назад - позаростали. Місцями затягнуло рослиннистю цілі вулиці! Хат не видно під бузиною і виноградом", – поділився фотограф враженнями від подорожі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні