Як у Луцьку розшукали загубленого хлопчика. ФОТО

0
1
Як у Луцьку розшукали загубленого хлопчика. ФОТО
У Луцьку, в суботу, близько 21 години, на вулиці Кравчука зник з двору хлопчик. Після години пошуків дитину знайшли в торгово-розважальному центрі.

Про це розповіли в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, у Луцьку у дворі на вулиці Кравчука поблизу Варшавського ринку зник 4-річний хлопчик Олександр. Дитину шукали усім двором. На місце викликали патрульних

«Здавалося, що ми поставили «на вуха» півміста. Та й загалом, для мене вся ця подія пробігла, як одна мить. Думали лише про одне: якнайшвидше знайти дитину», - розповів про виклик патрульний поліцейський 4 роти Роман.

Повідомлення про зникнення 4-річного хлопчика екіпажі отримали близько 21 години. Стурбована мати розповіла, що гуляла з сином у дворі на вулиці Кравчука, аж раптом втратила його з виду.

Повідомила, що той любить машини, тож міг заблукати поміж припаркованих автомобілів, але, разом з тим, боїться темноти, тож знайти його потрібно якнайшвидше.

На місце одразу прибули 2 екіпажі патрульних. Робили все направду дуже швидко: опитували перехожих, передали орієнтування таксистам та наряду Самооборони, навіть залучили інших дітей на пошуки хлопчика, які радо відгукнулись допомогти.

«Оглядали сантиметр за сантиметром, заглядали в кожен під’їзд, розуміючи, що все потрібно робити оперативно», - розповів поліцейський.

Менш, ніж за годину, охорона одного з торгово-розважальних центрів повідомила, що помітила на камерах спостереження дитину, яка підходила по орієнтуванню. Таку інформацію повідомили мешканці двору, де зник хлопчик.

Командир поліції з матір’ю негайно прибули туди, де в дитячій зоні виявили цілим і неушкодженим хлопця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні