--> У Луцьку дах школи накриють брезентом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку дах школи накриють брезентом

0
1
У Луцьку дах школи накриють брезентом
У луцькій школі № 2 міста Луцька не можуть зробити ремонт аварійного даху через стрімкий кут нахилу.

Про це під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, материнства та дитинства, освіти, науки, культури та мови 16 серпня повідомила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, пишуть Волинські новини.

З її слів, серед інший шкіл, що потребують ремонту, школа № 2 – в критичному стані. Як пояснила посадовиця, капітального ремонту потребує актова зала школи.

«Спочатку на ремонт актової зали у ЗОШ № 2 виділили одну суму, але коли розрили поверхню підлоги, побачили, що стяжка - в небезпечному стані, тому ремонт підлоги вирішили поки призупинити і не вкладати ламінат. Аби не робити даремну роботу, а також з питань безпеки. Просимо виділити додаткові кошти, щоб об’єкт був не лише в хорошому косметичному стані, а й у безпечному, і ніхто не провалився під підлогу», - звернулася до членів комісії головна освітянка міста.

Також, з її слів, вагомою проблемою для міста є ремонт специфічного даху школи.

«Ми орієнтували велику суму коштів на ремонт покрівлі ЗОШ № 2. Але там дуже своєрідна покрівля, дуже «стрімка» та непроста, тому на дах працівникам без спеціальної «вишки» потрапити неможливо – небезпечно для життя. Тому для того, аби оглянути дах навчального закладу, потрібно було залучити спеціальні технічні служби. Виявилось, що ремонтувати необхідно не лише дах, а й перекриття. Коли розкрили дах – побачили, що не встигнемо виконати ремонтні роботи до кінця літа. Тому я дуже хвилююсь, зокрема й тому, яким чином ми маємо це робити під час освітнього процесу. Можливо, скористаємось хорошою погодою під час весняних канікул, можливо тимчасово перекриємо брезентом. Над цим думатимуть інженери. А поки ми зробимо усе, щоб навчальний процес цього року пройшов максимально комфортно, адже з віком дерев’яні балки стали непридатними до використання», - розповіла Зіновія Лещенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні