Вечір пам'яті Скрябіна: хто з лучан наважився заспівати

0
2
Вечір пам'яті Скрябіна: хто з лучан наважився заспівати
З нагоди дня народження Андрія Кузьменка у Луцьку влаштували акустичний вечір пам’яті співака.

Душевна подія відбулася у переддень дня народження Скрябіна - 16 серпня в рекреаційній зоні «CITY PARK», пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

Згадати Кузьму і послухати його треки у виконанні луцьких співаків прийшло близько сотні людей. Плакати і сумувати не дозволяли, бо #КУЗЬМАЖИВИЙ – раз за разом повторювали виконавці.

Ведучою заходу була журналістка Луїза Киримова, яка один за одним оголошувала виконавців і запрошувала долучатися усіх, хто не встиг зареєструватися раніше, адже захід відбувався у форматі вільного мікрофона.

Відкривав сцену дует Владислава Гудецького та Олександри Лукащук із піснею «Спи собі сама». Сильний голос вокалістки під звучання акустичної гітари відразу створив особливу атмосферу, люди повимикали телефони і просто насолоджувалися музикою. «Спи собі, ти не сам, разом з нами», – сказала наостанок співачка.



Ройко Олександра та Арсен Горбач, які виступали наступними, виконали аж три пісні Скрябіна. Згодом для гостей співав соліст гурту «Хвиля» Ріо Андрій Деленів.



«Кузьма з нами, він живий допоки лунають його пісні», – із таких слів почав свій виступ хлопець, який відразу захопив увагу слухачів.

Не могли пропустити цей захід і представник фан клубу Кузьми у Луцьку Богдана та Владислав, які спершу подякували усім, хто прийшов і долучився до організації концерту, а потім попросили увімкнути пісню Андрія «Мама», аби Кузьма і сам виступив тут. Люди встали і співали разом із ним.

Опісля для гостей також виступали Христина Ващеня, Ніка Купецька, Тарас Редзій та Дарина Гушинець, Яна Житнікова і Ніка Купецька.

Варто зазначити, що гутірка такого формату у Луцьку відбувається вже вдруге і традицію вшановувати Скрябіна пообіцяли продовжувати й надалі.

До слова, акустичний вечір організували Громадський рух "Свідомі", заснований Андрієм Покровським спільно з "CITY PARK". За локацію обрали затишну рекреаційну зону, де знаходиться перший в Україні пам'ятник Андрію Кузьменку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні