П'ять років з дня смерті Героя Сергія Климчука: коли і де буде поминальна служба

0
231
П'ять років з дня смерті Героя Сергія Климчука: коли і де буде поминальна служба
Друзів та побратимів лучанина Сергія Климчука, який в загинув на Сході України п'ять років тому, запрошують на поминальну службу.

Про це в спільноті йдеться в спільноті "Громадська спілка "Спілка воїнів АТО Волині".

Нагадаємо, раніше донька загиблого на Сході України Сергія Климчука поділилася зворушливими спогадами про батька. Вона написала:

"Сьогодні моєму татові 50. Було б. Якби не війна з Росією. Я завжди кажу, що 17 серпня 2014 року під час мінометного обстрілу в селищі Хрящувате на Луганщині я втратила тата, а країна здобула ще одного Героя".

"Шановні друзі та побратими Сергія Климчука. 17 серпня 2014 року відбувся його останній бій за незалежність держави. Тоді він віддав Україні і душу, і тіло", – йдеться в дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Татові назавжди лишиться 45, - донька загиблого волинського атовця


Учасники спільноти пишуть, що поминальна служба відбудеться у суботу, 17 серпня, о 10:00 в храмі на цвинтарі, що в селі Гаразджа Луцького району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
231

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні