Волинянин заїхав велосипедом до Парижа. ВІДЕО

0
0
Волинянин заїхав велосипедом до Парижа. ВІДЕО
Волинянин Богдан Ліпич велосипедом заїхав із Каменя-Каширського до Парижа.

Хлопець подолав 2 тисячі кілометрів. Мандрівка тривала 30 днів. Крім столиці Франції побував у Варшаві, Берліні, Амстердамі, Брюселі. Цими днями повернувся в Україну, йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Мандрував Богдан сам. Це була давня мрія, каже хлопець.

«Відвідав 5 країн. Проїхав Польщу, Нідерланди, Німеччину, Бельгію і Францію. Найбільшим раєм для велосипедиста є Голландія. Мене здивувало, що від німецького кордону до Амстердаму я проїхав по велодоріжці», – каже веломандрівник.

Богдан розповідає: ночував у наметі, доводилося звикати до умов життя просто неба.

«У мене був мінімальний бюджет – це 200-300 доларів. Довелося позичити у батьків. У мене зламався телефон. Половину коштів витратив на ремонт велосипеда. За 150 км до Парижа у мене розірвався цеп», – зізнається волинянин.

Богдан знає польську мову. За кордоном спілкувася за допомогою гугл-перекладача.

Хлопець працює у медіасфері. Під час подорожі постійно публікував новини про мандрівку на сторінках у соцмережах. Каже: за цей час у нього з’явилося багато підписників, підтримка людей надихала.

Мандрівка до Парижа дозволила випробувати свої сили, розповідає Богдан Ліпич. Говорить: кожен може більше, ніж думає про свої можливості.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні