У Луцьку власниця студії танців займається сутенерством – ЗМІ

7
5
У Луцьку власниця студії танців займається сутенерством – ЗМІ
Власниця студії танців у Луцьку займається сутенерством.

Про це пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

За інформацією інсайдерки Аліни К., у Луцьку є молода жінка, «під якою» зараз працюють три–чотири дівчини. Вона – відома в місті людина, власниця студії танців.

«Щоб не було проблем, вона зазвичай відсилає дівчат на Рівне, на Львів, на Київ або на багаті села. Наприклад, у Милушах є багато людей, які забезпечені і можуть собі дозволити відпочити різнобічно з дівчиною. Ця так би мовити сутенерка несе відповідальність за те, щоб все було нормально, щоб не було проблем. Вони домовляються, дівчина не бачить людини, просто їде туди і все. Потім вона зразу їде до тої сутенерки і віддає частину грошей. У неї заможні батьки, вона має свою студію танців. Вона має змогу відпочивати і знайомитися з людьми, які потім стають клієнтами.

Їхні клієнти – чоловіки, які мають гроші. Дівчата виїжджають до них на годину, на дві. Інколи виїжджають в Рівне чи у Львів. Вони з ними їдять, відпочивають, танцюють для них. Це свого роду ескорт, це елітна проституція, яка не має нічого спільного з тим, що на Рівненській. Ці дівчата дійсно гарно виглядають, у них немає проблем зі здоров’ям, вони гарно себе поводять, а головне – нічого не розголошують», – розповіла дівчина.

«За години дві такі дівчата мають 200 доларів, мінімум – 100, а якщо залишаються на ніч, то до 500», – йдеться у матеріалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що за стаття! Де телефони, адреси?
Відповісти
І чо?
Багатьом чоловікам зняти повію на ніч дешевше і спокійніше ніж заводити дівчину чи одружуватись. Проблем менше.
Та й дівчатам краще з нормальним мужиком за гроші. Ніж з алкашом під забором. Ато зараз в 16 "девочку" ще пошукати треба. А на роботу не беруть.
Відповісти
Тільки що робити як старий пердун стане і нікому не потрібний буде?))
Відповісти
Жениться
Відповісти
Ахаха... Стаття звісно топова... Повії з Луцька їздять в Львів. Серйозно? Там що своїх мало? І олігархи з Милуш в яких є зайві 500 баксів..
Це смішно, чесне слово.
Відповісти
Ця стаття схожа на рекламу:) особливо закінчення.
Відповісти
Ти дурепа..заздриш тим дівчатам..напевно сама хочеш іздити путанити)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні