--> На Волині працюватимуть «поліцейські офіцери» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині працюватимуть «поліцейські офіцери»

0
-2
На Волині працюватимуть «поліцейські офіцери»
При громадах у межах Волинської області будуть створені дільниці, де працюватимуть поліцейські офіцери. Конкурс на поліцейських офіцерів громади, як обіцяють, буде прозорим.

Про це йшлося 14 серпня під час презентації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у конференц-залі Палацу культури міста Луцька, – повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, в Україні на зміну інституції дільничних поліцейських прийдуть поліцейські офіцери громади. До кінця року вони з'являться у 802 об'єднаних територіальних громадах.

До слова, вперше цей проєкт запровадили на Дніпропетровщині, а Волинська область – шоста, де проєкт «Поліцейський офіцер громади» спільно реалізовуватиме поліція з громадами.

Загалом проєкт охоплює всі регіони держави – близько 30 тисяч населених пунктів із населенням у 28 мільйонів осіб. Його мета – тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та мешканцями сільської місцевості.

Насамперед на заході, де були присутні не тільки працівники поліції, зокрема ГУНП у Волинській області, а й представники майже всіх ОТГ на Волині, наголосили, що поліцейський офіцер громади працюватиме на одній дільниці, де й забезпечуватиме порядок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні