У Любешівській громаді три амбулаторії отримають обладнання та меблі

0
0
У Любешівській громаді три амбулаторії отримають обладнання та меблі
Три амбулаторії Любешівської ОТГ отримають медичне обладнання та меблі.

Про це повідомляє прес-служба Любешівської ОТГ.

У Волинській обласній державній адміністрації затвердили розподіл медичного обладнання та меблів, в тому числі і офісних для 32 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, в яких роблять реконструкцію або капітальний ремонт.

Згідно з розподілом медичне обладнання та меблі отримають й три амбулаторії Любешівської ОТГ – Цирська АЗПСМ, Залізницька АЗПСМ, Судченська АЗПСМ.

Зазначені амбулаторії загальної практики сімейної медицини поповняться такими приладами та меблями як: ваги для дорослих, медична вимірювальна стрічка (рулетка), стетофонендоскоп, манжета дитяча, манжета стегнова, пульсоксиметр, тонометр механічний, отоофтальмоскоп, сумка лікаря/медсестри, таблиці для перевірки гостроти зору, апарат визначення рівня глюкози крові, реактиви для апарату визначення рівня глюкози крові, електрокардіограф, шафа для зберігання лікарських засобів та медичних виробів, кушетка медична, сповивальний столик, холодильник для зберігання лікарських засобів, ростомір підлоговий, стіл медсестри, стільці напівм’які для зали очікування, шафа для одягу, шафа для документів, стіл для куточка здоров’я, тумба, стіл лікаря, вішалка для одягу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні