Випускника волинського вишу призначили головою Житомирської ОДА

0
1
Випускника волинського вишу призначили головою Житомирської ОДА
Президент Володимир Зеленський представив нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

Про це пише Українська правда.

Наказ про призначення датований на сайті Президента 8 серпня.

Віталій Бунечко народився у 1973 році у Рівному. Закінчив Волинський держуніверситет ім. Лесі Українки та Академію СБУ. До призначення він працював в СБУ, був першим заступником начальника головного управління - начальником управління ГУ регіонального органу Служби безпеки з дислокацією в Маріуполі.

У декларації за 2018 рік Бунечко вказав фактичним місцем проживання селище Приморське неподалік від Маріуполя Донецької області, хоча зареєстрований у Києві. Водночас, у декларації відсутня інформація про житло чи будь-які інші об'єкти нерухомості чи транспортні засоби. Він задекларував також коштовні годинники Frank Muller і Zenit, заробітну плату 365 тисяч гривень, 39 тисяч доларів і 32 тисячі євро готівки.

Його рідний брат В'ячеслав Бунечко обіймає пост начальника одного з департаментів "Укрнафти" та представляв інтереси "Укрнафти" у судових суперечках з НАБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні