За три дні держкордон «Адамчуки-Збереже» на Волині перетнуло 32 тисячі людей

0
2
За три дні держкордон «Адамчуки-Збереже» на Волині перетнуло 32 тисячі людей
За три дні проведення десятих ювілейних Європейських днів добросусідства зафіксували більше 32 тисяч осіб перетинів кордону.

Керівництвом Шацького району підбило підсумки проведення Європейських днів добросусідства, що тривали в період з 9 по 11 серпня 2019 року на тимчасовому пункті перетину кордону «Адамчуки-Збереже» між Україною та Польщею на річці Західний Буг, – повідомили на сайті Шацької райдержадміністрації.

Нагадаємо, 9 серпня з участю досить владного представництва з обох сторін урочисто відкрили понтонний міст у тимчасовому пункті пропуску «Адамчуки-Збереже».

За інформацією Луцького прикордонного загону за три дні через тимчасовий пункт пропуску «Адамчуки-Збереже» перетнуло кордон 32 234 тисячі громадян в обох напрямках.

Усіх громадян пропускали за документами, дійсними для перетину державного кордону. Окрім громадян України та Польщі були з інших 15 країн, зокрема: Автсралії, Німечини, США, Китаю.

Подорожуючі, в тому числі, і велосипедисти, в основному слідували з метою відпочинку та туризму, зокрема відвідати Шацькі озера, поближче познайомитись з традиціями та побутом нашої країни, а також для здійснення закупів.

Підсумком проведення Європейських днів добросусідства є те, що
місцеве населення прикордонної території як Шацького району, так і Влодавського повіту зацікавлене у будівництві переходу саме в цій місцевості.

Отже, питання будівництва міжнародного автомобільного пункту пропуску через державний кордон “Адамчуки-Збереже” підтримується не лише на місцевому, а й на державному рівнях. Адже він дасть свій економічний ефект від функціонування, поглибить міжнародний контакт, сприятиме розвитку туристичної галузі та рекреаційних територій України та Польші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні