Неповнолітня волинянка розповіла поліції, як батько періодично ґвалтував її

0
0
Неповнолітня волинянка розповіла поліції, як батько періодично ґвалтував її
Стали відомі нові подробиці страшної новини про те, як на Волині чоловік зґвалтував свою неповнолітню доньку.

Так, в ухвалі Камінь-Каширського районного суду від 7 серпня йдеться про те, що дівчинка розповіла правоохоронцям, як усе було, пише інформаційне агентство "ВолиньPost".

Нагадаємо, увечері 2 серпня нетверезий горе-батько завів 14-річну доньку в нежиле приміщення та зґвалтував її.

Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про зґвалтування мешканцем одного з волинських сіл його 14-річної доньки, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.

Відомо, що перебуваючи біля будинку, де усе відбулося, дівчина написала матері повідомлення з проханням про допомогу. За словами дитини, зґвалтування від батька вона неодноразово терпала і раніше.

Коли отримавши від дочки повідомлення, її мати прийшла до вказаного у ньому будинку, то виявила в ньому свого чоловіка, а поблизу будинку на вулиці – дочку, яка плакала.

Відомо, що кривдник не має проблем із здоров'ям, періодично виїжджає на сезонні заробітки за межі території України. Окрім зґвалтованої дочки, у нього – ще двоє дітей.

Суд взяв його під варту до 3 жовтня 2019 року включно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні