У Луцькому районі виявили двох жінок, які палили суху рослинність

2
8
У Луцькому районі виявили двох жінок, які палили суху рослинність
Працівники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з представником Управління з питань цивільного захисту Волинської обласної державної адміністрації та державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Волинській області провели профілактичний рейд щодо недопущення спалювання сухої рослинності в селах Гірка Полонка, Оздів, Лаврів, Баківці, Промінь, Полонка Луцького району.

Про це повідомили на сайті Луцької райдержадміністрації.

У ході рейду було виявлено факти спалювання сухої рослинності, зокрема у селі Гірка Полонка місцева жителька палила сміття на присадибній ділянці, а в селі Полонка ще одна жінка спалювала суху рослинність на городі поблизу житлового будинку та господарських споруд.

За результатами рейдових перевірок на порушниць складено адміністративні протоколи за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо заборони спалювання сухої трави та рослинних залишків, поінформовано про відповідальність перед законом за такі порушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не там і не так ви за екологію боретесь!
Заводи в сотні разів більше викидають в повітря шкідливих елементів, але вони за це сплачують податок в державу і виходить все законно. Боротьба за екологію в Україні майже на нулю.
А людей на городах ганяти, то це тільки, щоб людей насмішити і зарплату хоч якось відробити.
Відповісти
На громадських слуханнях щодо смороду в Луцьку з вуст Петрочука прозвучало: «Заводу нічого зробити не можемо, бо стоїть на приватній землі». ОТЖЕ: якщо ви палите сухостій на власній ділянці - посилайте штрафунів якнайдалі. На власній землі робіть що хочете. Офіційна позиція Луцькради(с)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні